İstanbul’daki Pasinlerlilerden vefa örneği

İstanbul’daki Pasinlerlilerden vefa örneği

İstanbul Eyüp Sultan İlçesinde yaşayan Pasinlerli dadaşlar Pasinler Belediyesi Başkanlığı ile karşılıklı görüşmeler sonucunda Pasinler Belediyesinin daha iyi hizmet verebilmesi adına bir adet JCB marka iş makinesini belediyeye hediye ettiklerini açıkladılar

Eyüp Sultan’da yaşayan dadaşlar, "Doğup büyüdüğümüz ve ekmeğini yediğimiz topraklara böyle bir katkıda bulunmanın sevincini yaşıyoruz. Eyüp Sultan’da yaşayan Pasinlerliler olarak kendi aramızda topladığımız para ile doğduğumuz topraklara ve hemşerilerimize vefa borcumuzu ödemek istedik" şeklinde konuştular.Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ise, Eyüp Sultan’da yaşayan Pasinlerlilerin bu duyarlı davranışlarından dolayı hem belediye adına hem de Pasinlerliler adına teşekkür ettiğini ifade etti.

ERZURUM/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN