Farouk Miya Konyaspor'a mı transfer oldu? İmzalar atıldı

Farouk Miya Konyaspor'a mı transfer oldu? İmzalar atıldı

Farouk Miya Konyaspor'a transfer edildi. 3 yıllık sözleşmenin imzaları atıldı. Stadyuma ve tesislere hayran kaldığını söyleyen Miya, takıma kısa sürede adapte olabileceğine emin olduğunu ifade etti. İşte transfer ile ilgili detaylar...

Konyaspor'un transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak, Hırvatistan’ın HNK Gorica ve Uganda Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Farouk Miya ile Konyaspor arasında sözleşme imzanladı. Genç futbolcu Miya 21 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan, kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen Farouk Miya , büyük bir camiaya geldiğini ifade etti. Miya şu ifadeleri kullandı:

"Stadyuma ve tesislere hayran kaldım. Kulübe adım atar atmaz ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi anladım. Bugün burada 3 yıllık imza attım. Bu süre içinde Konyaspor'a performansımla büyük katkı sağlamak istiyorum. Sezonun ilk maçını izleme şansım oldu. Çok kaliteli ve çok güçlü bir takıma sahibiz. Takıma kısa sürede adapte olacağıma ve elimden gelen gayreti sahada sonuna kadar göstereceğime eminim. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Konyaspor formasıyla sahada olacağım günü heyecanla bekliyorum."

FAROUK MİYA TRANSFERMARKT VERİLERİ

19-08/21/transfermrkt-1566372014.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN