Gomis kendisini bile solladı

Gomis kendisini bile solladı

Attığı gollerle Galatasaray’ı zirveye taşıyan Fransız yıldız Bafetimbi Gomis, kendi kariyerinde de zirve yaptı. Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 9 kez ağları sarsan ve 78 dakikada bir gol atan Bafetimbi Gomis, kariyerinin en iyi ortalamasına ulaştı.

Galatasaray’ın Fransız gol makinesi Bafetimbi Gomis, geride kalan 8 haftada attığı 9 golle kendi kariyer rekorunu kırdı. Futbola Saint-Etienne’de başlayan, ardından Lyon, Swansea City ve Marsilya formalarını giyen Senegal asıllı forvet, ilk kez bir sezonun ilk haftasında 9 gole ulaşmakla kalmayıp, ortalamada da geçmiş performanslarını geride bıraktı. Sarı-Kırmızılı forma ile 78 dakikada bir ağları havalandırma başarısı gösteren 32 yaşındaki Gomis, en fazla gole ulaştığı (20 gol) geçen sezon 130 dakikada bir gol kaydetmişti. 2011-2012’de Olympique Lyon ile 8 haftada 6, geçen sezon ise Marsilya ile 8 haftada 5 kez ağları sarsmıştı.

Bu arada Gomis’in iki golle yıldızlaştığı Atiker Konyaspor deplasmanında sakatlanarak oyundan alınan Garry Rodrigues’in sakatlık durumu hakkında kulüpten yapılan açıklamada, “Adalesinde sertleşme hissederek kenara gelen Rodrigues’in sağ üst arka adalesinde zorlanma tespit edilmiştir” denildi. Rodrigues’in Fenerbahçe derbisine yetişip yetişmeyeceği konusunda ise bilgi verilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN