1 Milyon lira maaş alıyor iddiaları ortaya çıkmıştı! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı

1 Milyon lira maaş alıyor iddiaları ortaya çıkmıştı! İsmail Küçükkaya canlı yayında açıkladı

Halk TV’de sunuculuk yapan İsmail Küçükkaya’nın aylık gelirinin 1 milyon lira olduğu iddiaları gündemi adeta sarsmıştı. Bu iddialardan sonra Küçükkaya, canlı yayında açıklama yaptı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yeni Bir Sabah programı ile Halk TV’de sunuculuk yapan ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya, geçtiğimiz günlerde 1 milyon lira maaş aldığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu iddialarda ne kadar doğruluk payı olduğu ise merak konusu olmuştu. Sessizliğini bozan Küçükkaya canlı yayında bu iddiaları yalanladı ve, 'yanlış, karamalama, iftira' diyerek tepki gösterdi.

yeni-proje-22.jpg

1 MİLYON LİRA MAAŞ İDDİALARINI YALANLADI

İsmail Küçükkaya, 1 milyon lira maaş aldığı hakkındaki iddiaları şu sözlerle yalanladı:

“Hayatta hiçbir şeyi kişiselleştirmem. Ama şu kadarını söyleyim, bir seyircimiz sormuş. Avukatlarım dün ilgili kişilerle konuştular. Tabi zaman zaman oluyor; yalan, yanlış, karalama, iftira... Güvensizlik yaratmak adına kamuoyu önündeki kişilerle ilgili böyle haberler olur. Ama biz genellikle muhatap almama çabası içine gireriz.

yeni-proje-24.jpg

Zorunluysak hukuki yollara başvurmak durumunda kalabiliriz. Tekrar edeyim avukatlarım ilgili kişilerle irtibata geçtiler. Bu iddiaların yalan olduğunu kamuoyu önünde ifade ettiler.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN