12 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Şüpheli yakalandı

12 yaşındaki çocuğa taciz iddiası! Şüpheli yakalandı

İzmir'de kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla aranan şüpheli T.A., polis ekiplerince saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürüyor.

Karabağlar ilçesindeki akrabasına ziyarete giden T.A., evde yalnız olan akrabasının kızını iddiaya göre taciz etti. Küçük kız durumu ailesine bildirdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek T.A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Hakkında yakalama kararı çıkarılan T.A. Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla Bayraklı'da bir adreste yakalanıp, gözaltına alındı.

assss.jpg

İLK ÖNCE ARKADAŞINA ANLATMIŞ

Çocuğun taciz olayını ilk önce bir arkadaşına anlattığı mesajlar da ortayı çıktı.

"Annemlerin tanıdığı birisi işte geldi. Bana çikolata falan almıştı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlerime falan dokundu. Bende korktum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi aradım, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne yapacağımı bilemedim ağlamaya başladım." Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

092140646-113951izmirin-karabaglar-ilcesinde-12-yasind.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN