İstanbul'da Bylock operasyonu: 120 polis gözaltına alındı | Son dakika haberleri

İstanbul'da Bylock operasyonu: 120 polis gözaltına alındı | Son dakika haberleri

İstanbul'da düzenlenen Bylock operasyonunda 120 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında emniyet müdürleri de var.

İstanbul bu sabah güneş doğmadan yeni bir operasyona uyandı. İstanbul Emniyet müdürlüğü bünyesinde 3.sınıf, 4.sınıf emniyet müdürleri ve emniyet amirlerinin de aralarında olduğu 166 şüpheliye yönelik sabah 06.00 da operasyon başlatıldı.

120 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Emniyeti'nde görev yapan ve şifreli mesajlaşma sistemi ByLock kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkarılan 166 rütbeli personelden 120'si yakalandı.

ByLock kullanan emniyetçilere yönelik İstanbul’da 26 ilçede Türkiye genelinde 35 ilde eş vakitli operasyon başlatıldı. İstanbul kaçakçılık Şubesi’nin yürüttüğü operasyonda gözaltılar devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor...

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN