190 kiloluk dev orkinos yakaladılar

190 kiloluk dev orkinos yakaladılar

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvasında 190 kiloluk dev orkinos avlandı

İzmir Seferihisar Sığacık’ta gerçekleşen 3. Tuna Masters Teos Uluslararası Balıkçılık Turnuvası bir kez daha iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Turnuvaya 190 kiloluk dev balık damgasını vurdu. Aralarında ünlü işadamı Turgut Konukoğlu’nun bulunduğu ekip, Bluefin isimli tekneleriyle dev orkinos balığını avladı. Ekip bu sayede en büyük balık kategorisinin de birincisi oldu.

ÜNLÜ İŞADAMLARI BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞTI

53 tekne ile 180’den fazla kişinin katıldığı turnuvada ünlü işadamları da boy gösterdi. Balıkçılık turnuvasında, Gökhan Çarmıklı, Turgut Konukoğlu, Erkut Soyak, Bülent Akgerman ve Sinan Kosif gibi iş dünyasının önemli isimleri yer aldı. Turnuvada Albatros isimli tekneyle yarışan ekip toplamda 143 kilo balık tutarak birinci oldu. Turnuvanın şampiyonu olan ekip, Güney Afrika balıkçılık seyahatinin yanı sıra 5000 TL’lik ödülün sahibi oldu

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN