Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi yenilendi | 2019 AÖF Görevli İşlemleri Sistemi

Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi yenilendi | 2019 AÖF Görevli İşlemleri Sistemi

2019 ATA AÖF GİS - Görevli İşlemleri Sistemi: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında görev almak isteyenler, görevini yenilemek ve görev yerlerini görmek isteyenler 2019 ATA AÖF GİS'e giriş yapabilir. AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler için AÖF Görevli işlemleri sistemi başvuruları 2016'da açılmıştı. Fakat daha sonra Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi yenilenmiştir. Yeni sisteme ilk defa giriş yapacak görevlilerin öncelikle "Kayıt Ol" sayfasından, sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. AÖF Görevli İşlemleri Sistemine nasıl giriş yapılır? 2019 ATA AÖF GİS ekranı linki. İşte sistem hakkında merak edilen her şey...

ATA AÖF GİS - Görevli İşlemleri Sistemi nasıl işliyor? Sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler Anadolu Üniversitesi AÖF internet sitesindeki Sınav Hizmetleri sayfasından başvuru ekranına giriş yapabilirler. 2018 AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler için AÖF Görevli işlemleri sistemi başvuruları hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik. 

AÖF Görevli İşlemleri Sistemi hakkında kullanıcılar AÖF Görevli İşlemleri Sistemi nasıl kullanılır? AÖF Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden başvuru nasıl yapılır? gibi soruların yanıtını arıyor. 

18-03/04/ata-aof-gis-sayfasi.jpg

ATA AÖF GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

2019 ATA AÖF GİS ile başvuru yapabilir AÖF Görevli İşlemleri Sistemi hakkında yeni bilgileri öğrenebilirsiniz. 2019 AÖF Final Sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler ATA AÖF Görevli İşlemleri Sistemi sayfasına girerek başvurularını yapabilmektedirler. Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi 2005'de uygulamaya konmuş fakat geçen sene yenilenmiştir. Yeni sisteme ilk defa giriş yapacak görevlilerin öncelikle "Kayıt Ol" sayfasından, sisteme kayıt olmaları gerekmektedir.

ATA AÖF GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ  NASIL GİRİŞ YAPILIR?

ATA AÖF Final sınavlarında görev almak isteyenler başvuru ekranının giriş sayfasına ulaşabilirler. Bu sayfa üzerinde bulunan T.C. Kimlik No ve Şifre bilgileri girildikten sonra başvuru ekranından toplam 4 oturum için sınav görevinde bulunulabiliyor. 2018 yılındaki yenilikleri için ATA AÖF GİS sayfasına bulaşabilirsiniz.

19-01/10/aof-gorevli-islemleri-sistemi.jpg

ATA AÖF GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİNDE SEÇİM YAPILIYOR?

2018 ATA AÖF Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden öğretmenler, görev başvurusu taleplerini yapabiliyor.  Anadolu Üniversitesi ''AÖF Görevli İşlemleri Sistemi'' üzerinde bazı yenilikler yaptığını da duyurdu. Bu yenilikler arasında sınav merkezi ve sınav binası seçimi bulunuyor. Yani sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler, istedikleri sınav merkezi ya da sınav binasını seçebilecekler.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Final Sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler DİKKAT! AÖF görevli işlemleri sistemi üzerinde bulunan başvuru ekranı açıldı. Peki; AÖF Görevli İşlemleri Sistemi nasıl kullanılır? AÖF Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden başvuru nasıl yapılır?

AÖF GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

AÖF Final Sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler AÖF'nin Sınav Hizmetleri sayfasına girerek başvurularını yapabilmektedirler. Sayfaya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız. 

ATA AÖF GİS - GÖREVLİ İŞLEMLERİ SİSTEMİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF Final sınavlarında görev almak isteyenler yukarıdaki linke tıklayarak başvuru ekranının giriş sayfasına ulaşabilirler. Bu sayfa üzerinde bulunan T.C. Kimlik No ve Şifre bilgileri girildikten sonra başvuru ekranından toplam 4 oturum için sınav görevinde bulunulabiliyor.

2019 ATA AÖF GİS - Görevli İşlemleri Sistemi: Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında görev almak isteyenler, görevini yenilemek ve görev yerlerini görmek isteyenler  2019 ATA AÖF GİS'e giriş yapabilir. AÖF sınavlarında görev almak isteyen öğretmenler için AÖF Görevli işlemleri sistemi başvuruları 2016'da açılmıştı. Fakat daha sonra Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi yenilenmiştir. Yeni sisteme ilk defa giriş yapacak görevlilerin öncelikle "Kayıt Ol" sayfasından, sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. AÖF Görevli İşlemleri Sistemine nasıl giriş yapılır? 2019 ATA AÖF GİS ekranı linki. İşte sistem hakkında merak edilen her şey...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN