2020 en güzel Sevgililer Günü mesajları bir arada

2020 en güzel Sevgililer Günü mesajları bir arada

14 Şubat Sevgililer Günü mesajları ve sevgiliye en güzel sözler arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Herkes sevdiği kişiye en güzel sözleri söylemek ve en güzel Sevgililer günü mesajlarını atmak için günler öncesinden araştırma yapmaya başladı. Haberimizde Sevgililer günü mesajlarını derledik ve sizler için detaylı olarak sevgiliye söylenebilecek en güzel sözlerini bir araya getirdik. İsterseniz resimli isterseniz resimsiz atabileceğiniz mesajlar ile sevginizi gösterebilirsiniz.

14 Şubat'ı gelmesi ile birlikte Sevgililer günü mesajları, sözleri, şiirleri araştırılmaya başlandı. Herkes sevgilisini mutlu etmek için en güzel ve en özel sözleri bulmaya çalışıyor. Sevginizi en iyi anlatabilecek Sevgililer günü mesajlarını derledik. İstediğiniz mesaj atabilir ve ona olan aşınızı gösterebilirsiniz. İşte en güzel Sevgililer günü mesajları, sevgiliye söylencek en güzel sözleri detaylarında bulunuyor. 

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ NEDİR? SEVGİLİLER GÜNÜ TARİHÇESİ

Sevgililer gününün tarihçesine bakmak gerekirse bu özel gün 3. yüzyılda Aziz Valentine'nin gizlice kıydığı nikahlarla ortaya çıkıyor. M.S. 3. yüzyılın ortalarında Roma İmparatoru II. Claudius, ordusunu güçlendirmek amacıyla genç erkek savaşçıların evlenmesini ve sevgililerinin olmasını kesinlikle yasaklamıştır. Rivayet olunur ki bu yasağı delerek karşı gelen Aziz Valentine, gizli gizli nikahlarlar düzenleyerek gençleri evlendirmeye devam etme çabasına girişmiştir. Fakat bu gizli evlendirmeler ihanet sayılmış ve İhanetin karşılığını canıyla ödeyen Aziz Valentine M.S. 270 yılında 14 Şubat'ta idam edilmiştir. İşte bu sebepten ötürü her sene 14 Şubat günü Sevgililer günü olarak kutlanmaktadır.

19-02/06/sevgililer-gunu-1549437898.jpg

SEVGİLİ MESAJLARI 

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce yeni kısa sevgi mesajları 

Bir gün hayatın bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasız gitmek istersen, yanıma gel ki sana sensiz yaşamanın, sensiz olmanın ölüm olduğunu göstereyim… 

Ne Elimden Tuttular Ne Yüzüme Güldüler , Nede Bir Gün Olsun Ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Başkasına Verdiler. Bana Bu Dünyada Mutluluk Harammış meğer... 

Zaman, sevginin büyüklüğünü anlatır 

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdiğini. 

Sarı giyer güneş olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kim bilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun. 

Beni boş bir kutu farz et, içimi ise sevginle donat…

 18-02/14/sevgilimesajlariresimli.jpg

Ayak ucumda başladı sevgi… …Şimdi başımın tepesinde oluşan bir düşünce yığınıyla bulutlardan aşağı hızla düşüyorum, dua ediyorum paraşütüm açılsın.

Güneşe adını buzla yazan biri olursa, bil ki o seni benden çok seviyor.. 

Kim bilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni ‘EBEDİYEN SEVECEĞİM’

 18-02/14/sevgilimesajlariresimli2.jpg

Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun, Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN… 

Dünyada iki renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz, sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun. 

Güllerin Hepsi Güzeldir Ama Senin Kadar Değil, Seni Herkes Sever Ama benim Kadar Değil

 18-02/14/sevgilimesajlariresimli3.jpg

Eğer sen bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın.

Benim sadece iki elim var, hayata dört elle sarılmam için sana da ihtiyacım var.

Yarınlarımı hazırlıyorum ikimiz için, o güzel sihirli sözlerin için yaşıyorum hayatı bebeğim.

Seni tertemiz heIaI duyguIarımIa sevdim seni bitmeyen özgüvenimIe sevdim sana ben aşık oIdum habersizce şimdi soIuyorum duy sesimi inan bana seviyorum seni aşık oIdum sana…

18-02/14/sevgilimesajlariresimli4jpg.jpg

 Seni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır.

Var’la Yok Arasında Yaşanır Bazen Aşklar… "Gel" demeye Hayat İzin Vermez.."Git" demeye Kalbin… 

AŞK" Hz. Zeyd'in gözlerindeydi, Hz.Bilal'in sesinde! Sümeyyenin parcalanan bedeninde, Ammar'ın yetim kalışındaydı!... ''AŞK'' Onun( s.a.v. ) yolunu takip etmekti... Şimdi söyle 'Aşık' mısın?

Sen güldün. Ben bir yudum daha içtim çaydan.... Yoksa nasıl açıklardım içimde ki bu sıcaklığı...

İnsan en çok aşka başlarken mutludur

19-02/06/14-subat-sevgililer-gunu-mesaji.jpg

Sen çɑtlɑyɑn dudɑgimdɑ bir dɑmlɑ su, içimdeki yɑsɑmɑ tutkusu, ɑvuçlɑrimɑ düsen kɑr tɑnesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Tɑptigim, Herseyimsin. Seni Çok Seviyorum Bebegim

KaIbim Bomboş KaImıştı Sanki Atmıyordu Sessiz Kalmıştı Küsmüştü Sanki bana, Seni gördü Gözlerim kalbime Haber Verdi Kalbim Direk Seni Kendine Yazdı Ve öyle Aşık OIdum Sana.

18-02/14/sevgilimesajlariresimli5jpg.jpg

Yalniz Aciga Cikan Isigi Gorebiliyorsan Yalniz Soylenen Sozu Duyabiliyorsan Ne Gorebiliyorsun Ne De Duyabiliyorsun? Kaybolan Umitlere Baglanmamalisin Dogacak Umitleri Henuz Kaybetmedik Ki.

Mutluluğumsun sen, umudumsun sen, nefesimsin sen, vazgeçilmezimsin sen, aşkımsın sen, sevdiğimsin sen. işte bu yüzden "HERŞEYİMSİN..!

Hayatta iki kişi tanıdım. Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen.

14 Şubat Sevgililer günü için geri sayım başladı. Sevgililer günü mesajları ve sevgiliye en güzel sözler de arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Herkes sevdiği kişiye en güzel sözleri söylemek ve en güzel Sevgililer günü mesajlarını atmak için günler öncesinden araştırma yapmaya başladı. Haberimizde Sevgililer günü mesajlarını derledik ve sizler için detaylı olarak sevgiliye söylenebilecek en güzel sözlerini bir araya getirdik. İsterseniz resimli isterseniz resimsiz atabileceğiniz mesajlar ile sevginizi gösterebilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer gününde en özel ve en güzel mesajları sevgiline atabilmek onu mutlu etmek için haberimizin detaylarına göz gezdirebilirsiniz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN