7 kişi tek motorda, sadece birine kast takıldı

7 kişi tek motorda, sadece birine kast takıldı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 2 erkek çocuk, baba ve annenin yanı sıra 2 kız çocuğu ile 1 de bebek aynı motosikletle yolculuk yaptı. Yolculuk sırasında sadece bir çocuğun başında kask bulunuyordu.

Kahramanmaraş’ta 7 kişilik bir aile, motosiklet üzerinde tehlikeli şekilde yolculuk yaptı. Dulkadiroğlu ilçesinin Şeyh Şamil Caddesi’nde gerçekleşen tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, motorun direksiyon bölümüne oturmuş 2 erkek çocuk, baba ve annenin yanı sıra 2 kız çocuğu ve 1 de bebek de yer aldı.

BİR KİŞİ KASK TAKTI

İHA'da yer alan habere göre olası bir kaza anında can kaybının yüksek olacağı yolculukta direksiyonda oturan çocuğun kask taktığı görüldü. Motosiklet bir müddet sonra gözden kayboldu.

KAHRAMANMARAŞ / İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN