Adana'da vahşet! Hamile kediyi pitbullun önüne atıp parçalattılar

Adana'da vahşet! Hamile kediyi pitbullun önüne atıp parçalattılar

Adana'da 3 kişi, sokakta yakaladıkları hamile kediyi yanlarındaki pitbull cinsi köpeğin önüne atarak parçalattılar. Vahşeti gözlerini kırpmadan izleyen canilerin, yakalanması için çalışma başlatıldı. O anlar kameralara da yansıdı.

Adana'nın Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde, bakkal Zehra Kuşçu'ya ait 'Çıtır' isimli kedi, pitbull cinsi köpek tarafından parçalandı.  Olay anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde, 3 kişi yanlarındaki köpekle yolda ilerlediği sırada park halindeki minibüsün altında bekleyen kediyi görüyor.

19-07/23/ana-manset-1563878135.jpg

KEDİYİ PİTBULLUN ÖNÜNE ATTILAR

Bu sırada şüphelilerden biri aracın altındaki kediyi alıp köpeğin önüne atıyor. Kedi köpeğin saldırısı sonucu ölüyor. Bu anları bir kadın, bebek arabasındaki ve yanındaki iki çocuğuyla çaresizce izliyor. Olayın ardından şüpheliler bölgeden uzaklaşıyor.

Hayvanın sahibi  Zehra Kuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnaf komşularının haber vermesiyle olay yerine gittiklerini ancak kediyi kurtaramadıklarını belirtti.

Yapılanın "canilik" olduğunu belirten Kuşçu, "O kedi ailemizden biri gibiydi." dedi. Kuşçu'nun şikayeti üzerine polis ekipleri, şüpheli 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN