AK Partili başkandan vatandaşa 31 Mart tepkisi: Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açarsanız olmaz

31 Mart sandığı kapandı ancak tartışmaları devam ediyor. Sandık sonuçlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama ise Gaziantep AK Partili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan geldi. Çiftçilere 10 milyon fide dağıtımının yapıldığı programda konuşan Tahmazoğlu, "Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açarsanız olmaz. Bir eksiğiniz varsa söyleyin yapalım dedik. Biz bütün desteği vermişiz, notumuzun 100 üzerinden 100 olması lazım ama yüzde 53 oy verdiniz, çok ayıp ettiniz” dedi.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından düzenlediği bir etkinlikte çiftçilere yönelik sert açıklamalarda bulundu. Tahmazoğlu, belediye tarafından çiftçilere 10 milyon fide dağıtıldığı bir programda, seçim sonuçlarına ilişkin eleştirilerde bulundu ve çiftçilere desteklerine rağmen beklenen oyu alamamaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

"ÇOK AYIP ETTİNİZ"

Tahmazoğlu, çiftçilere verilen desteğin karşılığında yeterli sayıda oy alamamaktan yakındı. "Orucu bizle tutup iftarı başkasıyla açarsanız olmaz. Bir eksiğiniz varsa söyleyin yapalım dedik. Çiftçiye destek konusunda eksiğiniz var mı? Yok. Biz bütün desteği vermişiz, notumuzun 100 üzerinden 100 olması lazım ama yüzde 53 oy verdiniz, çok ayıp ettiniz," şeklinde konuştu.

"ELİMİZİ ZAYIFLATTINIZ, AMA..."

Tahmazoğlu, hükümetle işbirliği içinde Gaziantep'e daha fazla hizmet getirmek istediklerini belirterek, "Ben çiftçinin ihtiyacı olan Fırat'ın suyunu Gaziantep'e getirmek istiyorum. Bunu kimle getireceğiz? Hükümetle getireceğiz. Elimiz güçlü olsun ki biz de hükümete 'Şahinbey çiftçisi arkamızda durdu bize bu kadar destek verdi, biz de bunu istiyoruz' diyebilelim. Ama şu an elimizi zayıflattınız," ifadelerini kullandı. Ancak, seçim sonuçlarına rağmen hizmet vermeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Biz yine de hizmet adamıyız, oy verseniz de vermeseniz de biz zaten hizmetleri getirmeye devam edeceğiz," dedi.

ŞAHİNBEY'DE SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart seçimlerinde Şahinbey'de AK Parti'li Mehmet Tahmazoğlu, aldığı %55 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. Tahmazoğlu, 2019 seçimlerinde ise %60 oy oranı ile seçimi kazanmıştı. Bu sonuç, önceki seçimlere göre bir düşüş gösterse de Tahmazoğlu'nun Şahinbey'de yeniden seçilmesini sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
40 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN