Akademisyenden öğrencilerine ağır hakaretler

Akademisyenden öğrencilerine ağır hakaretler

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Sedat Bayseç'in odasının kapısına astığı öğrencilere hakaret metni tepkilere neden oldu.

KARAR.COM

Daha önce başörtüsü ile ilgili öğrencilerine hakaret ettiği iddia edilen Prof. Dr. Sedat Bayseç, bu kez de odasının kapısına öğrencileri hakkında hakaret dolu bir metin asarak skandala imza attı. 

Metinde öğrenciler için "tembel, beyinsiz, alçak, soysuz, sorumsuz, fırsatçı, yalancı, ahlaksız ve bozguncu" gibi ifadeler yer alıyor. Sosyal medyadan paylaşılan metne ise büyük tepki gösterildi. 

19-06/19/d9bhydcx4aeffo2-1560954010.jpg

Akademisyenin kapısına astığı metne tepki gösterenlerin arasında eski öğrencileri de bulunuyor. Öğrencilerden bazıları Bayseç'in daha önce başörtüsü nedeniyle de öğrencilerine hakaret ettiğini iddia ediyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN