Ankara EGO bayramda ücretsiz mi?

Ankara EGO bayramda ücretsiz mi?

Ankara EGO bayramda ücretsiz mi? sorusu Kurban Bayramı'nın 1. günü olan bugün en çok araştırılan konulardan biri. Ankara EGO'ya bağlı tüm toplu taşıma araçları bayram boyunca ücretsiz hizmet verecek. İşte detaylar...

Ankara EGO bayramda ücretsiz mi? EGO otobüsleri Kurban Bayramı boyunca yolcuları ücretsiz taşıyacak. Bayram boyunca ek ring seferleriyle mezarlıklara ulaşım kolaylaşacak ve ASKİ arıza ekipleri 24 saat görev yapacak.

ANKARA EGO BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ?

4 günlük Kurban Bayramı süresince (11-14 Ağustos 2019) EGO'ya bağlı hizmet veren toplu taşıma araçları EGO Otobüsleri, Ankaray, Metro ve Teleferik ücretsiz olarak hizmet verecek.

Zabıta birimleri AŞTİ başta olmak üzere gıda satış noktalarında denetimlerine artırarak devam edecek.

Bayram süresince EGO bünyesindeki toplu taşıma araçlarıyla; kabristan, akraba, dost ve arkadaş ziyaretlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek olan Başkentliler, talep ve şikayetlerini, 7/24 hizmet veren “ALO 153 Mavi Masa”ya iletebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN