AÖF çıkmış sorular ve cevapları

AÖF çıkmış sorular ve cevapları

Haberimizden merak ettiğiniz AÖF çıkmış sorularına ve cevaplarına ulaşabilir, ayrıntıları takip edebilirsiniz. 13-13 Nisan 2019 Cumartesi ve Pazar günü sınava girecek olan öğrenciler en çok sınavlara ilişkin soruları ve cevapları merak etmeye başladı. Siz de haberimizde yer alan linklerden soru ve cevaplara ulaşabilir sınava en iyi biçimde hazırlanabilirsiniz. İşte tüm merak ettikleriniz ve AÖF çıkmış sorular ve AÖF sınavlarına dair detaylar...

AÖF sınavlarına ilişkin detaylar belli olmaya başladı. Öğrenciler ise en çok arama motorlarında  AÖF çıkmış soru ve cevaplarını arıyor.  Siz de haberimizde yer alan bilgilerden ve linkten yararlanarak çıkmış soruları çözebilir sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz. AÖF sınavı için kısa bir süre kaldı. Bir yandan AÖF çıkmış sorularını çözerek hazırlıklarını sürdüren öğrenciler bir yandan da sınav yerleri için Anadolu Üniversitesi'nin resmi sayfasını ziyaret ediyor. İşte AÖF çıkmış sorular ve detayları hakkında ayrıntılar. 2019 AÖF çıkmış sorular ve cevapları sınav hazırlığı yapan öğrenciler tarafından araştırılıyor. Öğrenciler ayrıca Açıköğretim sınav sorularının açıklanacağı tarihide merak ediyor. Sınavdan sonra soru ve cevapların yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak ediliyor. AÖF final soruları ile ilgili gelen tüm son dakika haberlerini yazımızdan takip edebilirsiniz. 

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR VE CEVAPLARI

AÖF sınav soruları ve cevaplarını sizler için hazırladık. 12-13 Nisan  tarihlerinde AÖF sınavları gerçekleştirilecek. Öğrenciler ise sınav öncesinde çıkmış soruları inceleyebilecekler. İşte 2019 yılı dahil AÖF çıkmış soruları

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYIN...

Yukarıdaki linke tıklayarak AÖF önceki sınavlarda çıkmış soruları görebilir ve sınav hazırlıklarınızda çıkmış sorulardan faydalanabilirsiniz.

2019 AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI SAAT KAÇTA?

12 - 13 Nisan tarihlerinde yapılacak olan AÖF sınavları için geri sayım başladı. İki oturumda yapılan AÖF sınavlarında sabah oturumu 09.302da başlıyor. Öğleden sonra yapılan ikinci oturumlar ise 14.00'te gerçekleşiyor. Her sınav için süre 30 dakika.

19-01/11/aof-final-sinav-sorulari-belli-oldu-mu.jpg

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF sınav giriş yerleri AÖF öğrenci otomasyonuna giriş yapılarak sorgulanıyor. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yaparak AÖF giriş belgesini almak mümkün.

Sınava girerken sınav giriş belgesi ve kimlik kartı bulundurulması gerekiyor.

2019 AÖF SINAV TARİHLERİ

Bahar Dönemi Ara Sınavı    13 - 14 Nisan 2019

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı    25 - 26 Mayıs 2019

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı    20 Temmuz 2019

ÖĞRENCİ OTOMASYONU İÇİN TIKLAYINIZ

19-01/11/2019-aof-cikmis-sorular-ve-cevaplari.jpg

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN