AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? sorusunun yanı sıra AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu da öğrenciler tarafından merak ediliyor. Haberimizde Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) final sınavına giren öğrencilerin merak ettiği AÖF soru ve cevapları hakkındaki tüm ayrıntıları bulabilirsiniz.

Geçen hafta sonu sınava gien AÖF öğrencileri şimdi AÖF soru ve cevapları açıklandı mı? ve AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtını merak ediyor. AÖF final sınavlarının soru ve cevaplarının önümüzdeki hafta içinde yayınlanması bekleniyor. İşte hafta sonu gerçekleşen AÖF final sonuçları ile ilgili detaylar...

AÖF sınavları geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. AÖF vize sınavlarına giren öğrenciler emeklerinin karşılıklarını alıp alamadıklarını merak ediyor. AÖF soru ve cevaplarına açıklanır açıklanmaz aşağıdaki linke tıklayıp öğrenebilirsiniz. AÖF sonuçları ise yine haberimizdeki linkten açıklanacak.

AÖF final sınavları 26 Mayıs Cumartesi ve 27 Mayıs Pazar günleri yapıldı. Sınava giren adaylar kaç puan aldıklarını öğrenmek istiyorlar. AÖF soruları ve cevaplarına bakan adaylar puan hesaplamalarını yapıyorlar. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF bahar dönemi final sınav soruları ve cevapları sınavdan birkaç gün sonra aof.gov.tr adresi üzerinden erişime açılması bekleniyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN 

SINAV SORU VE CEVAPLARI İLE SINAV SONUÇLARININ İNTERNETTE YAYIMLANMASI

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SINAV SORU VE CAVAPLARI HAKKINDA YORUMLAR

Gökhan KAPLAN ingilzceyi Geçmek için ingiliz olmak lazım galiba insafsızlar insan bari 3-5 tane çıkmış soru sorar sanki çok anlıyoruz ya her sınavda başka kelimeler cümleler allahtan korkun sırf millet  bir dersten kalsın nasıl olsa  kayıt yenileme parası alırız  büt yok

Hacer: Bütün ders çalışma enerjimi aöf yedi bitirdi.Hadisten te büt yolları mı gözüküyor yoksa ?? akıbetim meçhul

Fatih Kurşun: Bugün aöf sınavını beklerken yaklaşık 1 saat telefonsuz kaldım. Instagram yok, twitter yok, mobil oyunlar yok, haberler yok. Sigaradan beter meret bağımlılık olmuş. Dedim ki "bi süre telefondan uzak mı dursam?" Sonra sınavdan çıkar çıkmaz yine telefonuma sarıldım. İrade yok bende

Yunus Erdi Cicek: Ulan Aöf yine çalışmadığım yerden sormuşsun

Doğukan K.: Bugün AÖF sınavlarıma Bismillah deyip B harfini işaretleyerek başladım

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz.

Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN