ATA AÖF final sınav soruları ve cevapları yayınlandı! ATA AÖF soruları pdf dosyası indir! 14 Mayıs

ATA AÖF final sınav soruları ve cevapları yayınlandı! ATA AÖF soruları pdf dosyası indir! 14 Mayıs

ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayınlandı. Atatürk Üniversitesi tarafından 12-13 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılan final sınavlarının soruları ve cevapları paylaşıldı. Üniversiste tarafından yapılan açıklamaları ve ATA AÖF sorularının pdf dosyasına haberimizden erişebilirsiniz.

ATA AÖF final sınavı soruları ve cevaplarına haberimizden erişebilirsiniz. Atatürk Üniversitesi'nin 12-13 Mayıs 2018'de düzenlemiş olduğu ATA AÖF final sınavlarının soruları az önce yayınlandı. Öğrencilerin merakla beklediği ATA AÖF final sınavı sorularını ve cevaplarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. ATA AÖF sorularını görüntülemek için pdf dosyasını bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz. İşte 12-13 Mayıs ATA AÖF soruları ve cevapları.

ATA AÖF FİNAL SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAP ANAHTARLARI

Değerli Öğrencilerimiz, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır.  

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.

Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır.

Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sınav Sorularına İtiraz İşlem Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

SINAV SORU VE CEVAPLARINA ERİŞİM KILAVUZU

18-05/14/k1.jpg

18-05/14/k2.jpg

18-05/14/k3-1526283539.jpg

18-05/14/k3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN