Avrupa’dan vize almanın en kolay yolu o ülke! Anında hazır

Avrupa’dan vize almanın en kolay yolu o ülke! Anında hazır

Avrupa Birliği (AB) üyesi olmayan ülkelerde, yüksek miktardaki konut yatırımları karşılığında sunulan “Golden Vize” programları, yatırımcılara çekici alternatifler sunmaya devam ediyor. AB adayı ülkeler ise yatırım karşılığı vatandaşlık teklif ederek bu trendi takip ediyor. Schengen vizesi alamayan o ülkenin kapısını çalıyor

Henley&Partners firmasının Türkiye temsilcisi Burak Demirel, ‘haberglobal.com.tr’ ile gerçekleştirdiği röportajda, yatırım yoluyla vatandaşlık kazanmanın popüler olduğu bölgeler ve bu konudaki şartlar hakkında bilgiler verdi.

Demirel, “Son zamanlarda, AB ile yaşanan vize sorunları nedeniyle, Türk yatırımcıların Karayipler’deki bazı küçük ada ülkelerine olan ilgisi arttı. Bu ülkeler, yatırımlar karşılığında vatandaşlık sunuyor ve bu da Schengen bölgesine vizesiz erişim imkanı sağlıyor,” şeklinde konuştu.

img-5764.jpeg

Karayip ülkeleri, özellikle Türk yatırımcılar için giderek daha fazla tercih edilen destinasyonlar arasına giriyor. Yatırım yoluyla vatandaşlık veya oturma izni sağlayan bu ülkeler, yabancı yatırım çekme amacını güdüyor. Bu durum, küreselleşen dünya ekonomisinde önemli bir rol oynuyor ve yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN