Bakan Akar'dan Ege ve Doğu Akdeniz mesajı

Bakan Akar'dan Ege ve Doğu Akdeniz mesajı

Ege ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri değerlendiren Milli Savunma Bakanı Akar "Kıbrıs dahil Ege'de ve Doğu Akdeniz'de egemenliğimize yönelecek her türlü tehdit ve tehlikelere karşı mücadelemiz sürüyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kuvvet Komutanları ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen törene katıldı.

Milli Savunma Bakanı Akar "Terör belasını bitirmekte kararlıyız. Operasyonlarımız artan bir şiddet ve tempoda devam ediyor, edecek. 27 Mayıs'tan bugüne kadar 61'i Pençe Harekatı'nda olmak üzere Irak'ın kuzeyinde toplam 143 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.

Ege ve Doğu Akdeniz'deki son gelişmeleri ce değerlendiren Milli Savunma Bakanı Akar "Kıbrıs dahil Ege'de ve Doğu Akdeniz'de egemenliğimize yönelecek her türlü tehdit ve tehlikelere karşı mücadelemiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN