Bar yakınında kanlı pusu: Görüştüğü genç kadını ve arkadaşını öldürdü

Bar yakınında kanlı pusu: Görüştüğü genç kadını ve arkadaşını öldürdü

Aydın'da, arkadaşı Merve Kotan'ı başka bir erkekle barda gören genç dehşet saçtı. Bar yakınında pusu kuran Muhammed G., Merve Kotan ve Ekim Türkmen'i tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 04.00 sıralarında, Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana geldi. Muhammet G., bir süredir arkadaşlık yaptığı Merve Kotan'ı bir barda Ekim Türkmen ile birlikte eğlenirken gördü. Öfkelenen Muhammet G., içeri girip, genç kız ve erkekle tartıştı. Tartışma araya girenler sayesinde sonlandı ancak dışarı çıkan Muhammet G., ikiliyi bar yakınındaki parkta beklemeye başladı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Bir süre sonra bardan çıkarak, yürüyen ikiliyi durduran Muhammet G., belinden çıkardığı tabancayla 4 el ateş açtı. Merve Kotan, göğsünden tek kurşunla Ekim Türkmen de yine göğsünden 2 kurşunla vuruldu. Muhammet G. ise olay yerinden kaçtı.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelenler, kanlar içinde yerde kalan gençleri görünce sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, genç kız ve erkeğin hayatını kaybettiğini belirlendi. Olay yerindeki incelemelerin ardından Merve Kotan ile Ekim Türkmen'in cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muhammet G. ise saldırıda kullandığı tabancayla kısa sürede polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. 

AYDIN/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN