Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda ulaşım ve toplu taşıma ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kararı imzaladı. İşte detaylar...

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz olacak. Kurban Bayramı tatili nedeniyle cumartesi gecesinden 15 Ağustos Perşembe'ye kadar köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Ayrıca bayram boyunca toplu taşıma da ücretsiz olacak.

BAYRAMDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

10 Ağustos Cumartesi günü saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak 15 Ağustos Perşembe saat 07.00'ye kadar "yap-işlet-devret" projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişlerde ücret alınmayacak.

TOPLU TAŞIMA DA ÜCRETSİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, bu kapsamda 11 Ağustos Pazar günü saat 00.00'dan (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece) başlayarak 14 Ağustos Çarşamba günü saat 24.00'e kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN