Beyaz TV'de canlı yayın kazası! Rejinin resimlerine baktığı kadın ekrana yansıdı

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, canlı yayında ilginç bir kaza yaşandı. Reji ekibinin programda yorumcu olarak yer alan eski futbolcu Sinan Engin'in konuştuğu sırada sosyal medyada aradıkları Irina Meier isimli kadının profilini ekrana yansıtması izleyicileri şaşırttı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında canlı yayın kazası yaşandı. Programda Sinan Engin'in yorumları devam ederken ekrana sosyal medya fenomeni Irina Meier'in Instagram hesabındaki fotoğrafları ve takipçi sayısı yansıdı. Bu durum, programdaki diğer yorumcular ve sunucu Ertem Şener'in de dikkatini çekti. Şener, rejiyi "Onur ne yapıyorsun?" diyerek uyardı ve ardından ekran kapatıldı.

Canlı yayın kazası sonrası Irina Meirer, Türkiye'de çok sayıda takipçi kazandı ve Instagram hesabından bir paylaşım yaparak olaya tepki gösterdi. Meirer, paylaşımında "Görüşüne göre büyük bir futbol yayını sorasında grafiklerden sorumlu biri futbol görüntüleri yerine Instagram sayfamı açmış" ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'den kazayla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

ekran-goruntusu-2024-05-02-121930.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN