Beylikdüzü'nde platonik aşık dehşeti

Beylikdüzü'nde platonik aşık dehşeti

İstanbul Beylikdüzü'nde bir kadını rehin alan kişi, işyeri çalışanları tarafından etkisiz hale getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay, Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerindeki bir GSM şirketinin çağrı merkezinde dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi.

ÇEVREDEKİLER YARDIMINA KOŞTU

İddiaya göre, çağrı merkezinde çalışan İsmail A. (48),  aynı iş yerinde çalışan ve platonik aşk beslediği Neşe A.'yı mutfakta önce darp etti, ardından da boğazına bıçak dayayarak rehin aldı. Seslerin duyan iş yeri sahibi Mehmet E. ve çalışanlar mutfağa koştu. Mehmet E. ruhsatlı silahını göstererek İsmail A.'ya engel olmaya çalıştı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bu sırada yaşanan itiş kakış sırasında İsmail A. yere düşüp kafasını doğal gaz borusuna çarparak yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İsmail A. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

İSTANBUL/DHA





İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN