Burası Meksika değil Türkiye! Tam 2 metre boyunda, görenler kaçacak yer aradı. Bir ısırığı ile koca insanı anında felç ediyor

Burası Meksika değil Türkiye! Tam 2 metre boyunda, görenler kaçacak yer aradı. Bir ısırığı ile koca insanı anında felç ediyor

Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte vahşi doğanın en korkunç hayvanlarından biri olan yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı. Bir ısırığı ile koca insanı anında felç ediyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Doğanın en yırtıcı ve en korkulan hayvanlarından biri olan yılanlar uzun zamandır kış uykusundaydı. Havaların birden bire ısınmasıyla kış uykusundan uyandılar. O ilimizden gelen son görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. Burası Meksika değil Türkiye! Dev yılanı görenler kaçacak yere aradı. Bir ısırığı ile koca insanı anında felç ediyor. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. İstila başladı...

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE

Son dönemde yılan haberleri sık sık karşımıza çıkarken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Elazığ'dan Tunceli'ye geziye giden bir kişi, Türkiye'nin en zehirli yılanı ile karşı karşıya kaldı.

yeni-proje-2024-04-16t095228-088.jpg

Elazığ’dan Tunceli’ye yolculuk eden Aytaç Aytemur, 2 metre uzunluğundaki dev koca engerek ile karşı karşıya kaldı. Türkiye'nin en zehirli yılan türünü gören Aytemur, hemen cep telefonuna sarılarak o anları kayda aldı.

TAM 2 METRE BOYUNDA! TEK ISIRIĞI KOCA BİR İNSANI FELÇ EDİYOR

O korku dolu anları anlatan Aytaç Aytemur, "Pertek Kalesine gitmiştik. Tekne ile gezintiye çıkmıştık. Orada bu tür yılanların olduğunu biliyorduk. Gezinti sırasında engerek yılanını gördük. Onun çok zehirli bir yılan olduğunu biliyorduk. Hayvana herhangi bir zarar vermedik, tekrardan doğaya bıraktık. Sadece videosunu çektik. Sosyal medyada çok büyük ilgi gördü." ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-04-16t095213-717.jpg

Türkiye’deki en zehirli 15 yılan türünden biri olan koca engerek yılanının bir ısırığı insanı öldürmeye yetiyor.

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Yetkililer bölge halkını yılan saldırılarına karşı daha dikkatli olunması konusunda çağrıda bulundu. Özellikle havaların ısınmasıyla yılan vakalarının daha da görülebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN