Burası Pakistan değil Bolu! Şehir korku filmine döndü: Ankara, Sakarya, Düzce, Zonguldaklılar hemen tedbir alın

Burası Pakistan değil Bolu! Şehir korku filmine döndü: Ankara, Sakarya, Düzce, Zonguldaklılar hemen tedbir alın

Bolu, Afrika’dan gelen toz taşınımının etkisi altında kırmızıya bürünen gökyüzü ve çamurla kaplanan araçlarla dikkat çekiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sarı kodlu uyarının ardından kentte toz bulutları yeniden kendini gösterdi.

Akşam saatlerinde başlayan toz taşınımı, gökyüzünü kırmızı bir renge büründürdü. Ardından başlayan yağmur ise, araçları ince bir çamur tabakasıyla kapladı..

img-5573.jpeg

Gelecek hafta boyunca Türkiye genelinde yağışlı hava hakim olacak. Kuzey ve iç bölgelerde yağmur ve sağanak yağışlar görülürken, diğer kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları bekleniyor.

Özellikle Salı günü, Marmara’nın güneybatısı ve Ege’nin kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden esen kuvvetli rüzgarlar etkili olacak. Hava sıcaklıkları ise yağışlarla birlikte düşüş göstererek mevsim normallerine dönecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN