Bursa’da bin polisle uyuşturucu operasyonu

Bursa’da bin polisle uyuşturucu operasyonu

Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik, yaklaşık bin polisle şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda bazı evlere koçbaşı ile girilirken çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube, Özel Hareket, Çevik Kuvvet, Asayiş Şube ve Narkotik köpeği dahil olmak üzere bin kişilik polis ekibi, başta Bursa merkezli olmak üzere Mustafakemalpaşa ve Karacabey ilçelerinde izini sürdükleri ve daha önceden belirledikleri çok sayıda ikamet ve şahıslara yönelik şafak operasyonu gerçekleştirdi.

19-05/27/aw714207_08.jpg

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

Operasyon süresince Özel Harekat ekipleri koçbaşlarıyla kapıları kırıp girerken, çevik kuvvet ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

19-05/27/aw714207_11.jpg

Şehrin giriş ve çıkışları trafik ve asayiş ekipleri tarafından tutularak çok sayıda araç ve vatandaşın kimlik sorgulaması yapıldı.

19-05/27/aw714207_10.jpg

Operasyon sonucu çok sayıda kişi gözaltına alınırken resmi rakamların emniyet müdürlüğü tarafından açıklanması bekleniyor.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN