Çiftçiler sevinçten havalara uçuyor! Belediyeler seferber oldu! Tam gaz devam ediyor

Çiftçiler sevinçten havalara uçuyor! Belediyeler seferber oldu!  Tam gaz devam ediyor

Çiftçilerin ekonomik açıdan zorlanmaması için pek çok farklı destek sağlanıyor. Devlet desteklerinin yanı sıra belediyelerden gelen desteklerde dikkat çekerken CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem tarım ve hayvancılık için önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar…

Tarım ve hayvancılık kapsamında pek çok farklı destek sağlanırken CHP'li Belediyelerde kolları sıvadı. Çiftçiye destek sağ olunacağını vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Üreticilerimizin ve çiftçilerimizin sorunlarını biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. Belediyelerimizi tarım ve hayvancılığın desteklenmesi konusunda seferber edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

ÇİFTÇİNİN SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP'li belediyeler olarak tarım ve hayvancılık konusunda desteklerine devam edeceklerini belirtti. Hem üreticinin hem de çiftçinin sorununu biliyoruz diyerek açıklamalarda bulunan Adem, çözüm önerileri ile birlikte hazırda olduklarını aktardı.

ciftci.jpg

Çiftçinin tarım ve hayvancılık alanında ciddi sorunlarla karşı karşıya kaldığını belirterek Türkiye'nin can damarı olan tarım ve hayvancılık için çözümleri de sıraladı.

DESTEKLER DEVAM EDECEK

Erhan Adem, ekonominin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi, gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla istihdam alanlarının artırılmasına dikkat çekti. Bu alanlarda güçlendirilme yapılması gerektiğine değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem şu açıklamalarda bulundu:

"CHP'li belediyeler bugüne kadar üreticilere ve çiftçilere çeşitli destekler vermiş, vermeye de devam edecek. CHP olarak iktidara geldiğimizde tarım ve hayvancılığı öncelikli alanlarımızdan biri haline getireceğiz. CHP'li belediyeleri, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi noktasında seferber edeceğiz. Üreticilerimizin ve çiftçilerimizin sorunlarını biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız."

ciftci-destek-paketi.jpg

Çiftçilere yapılabilecek en iyi yardımın tohum temini, gübre desteği, sulama altyapısı olduğuna değinen Adem, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KADIN ÜRETİCİLERE DESTEK

Hayvancılık sektöründe yem fiyatlarındaki dalgalanmaların önüne geçilmesi için çalışma yapılması gerektiğine değinen Adem, hayvan hastalıkları ile mücadele ve modern hayvancılık sistemlerinin kurulmasına da öncelik verileceğini belirtti. Tarım ürünlerinin pazarlanması ve ihracat için kooperatif kurulması ile birlikte desteklenmesi ve tarım arazilerinin korunması gibi verimliliği arttırmaya yönelik çalışmalar yapılacağı vurgulandı.

ciftcilik-1.jpg

Tüm bunların yanı sıra genç Çiftçiler ve kadın üreticilere özellikle destek sağlanacağının altını çizen Erhan Adem, tarım ve hayvancılığın yalnızca ekonomik değil aynı zamanda sosyal bir mesele olduğunun da altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN