Çocuk boynu bükük kenarda bekliyor! Bir anne sosyal medyadan isyan etti: 23 Nisan'da özel dikim kıyafet istiyorlar

Bir annenin sosyal medyadan isyanı, 23 Nisan'a damgasını vurdu! Bir anne, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okulların, öğrencilerden özel dikim kıyafet istenilmesine isyan etti...

Sosyal medyada dikkat çeken bir konu, 23 Nisan gösterileri için okulların öğrencilerden özel kıyafet istemesi ve buna tepki gösteren bir annenin ses getiren paylaşımı oldu.

Bir anne, okulların 23 Nisan için özel kıyafet talep etmesine karşı çıkarak, "Atatürk 23 Nisan'ı sadece parası olan ailelerin çocuklarına mı hediye etti? Ben merak ediyorum. İnsanlar düşmüş tencerelerini nasıl kaynatacaklarının derdine, çocuğunun beslenmesine ne koyacağının derdine. Bunlar da düşmüş 23 Nisan kıyafet derdine. 'Yok şurayla anlaşma yaptık oradan alacaksınız, yok şu terziyle anlaşma yaptık şurya diktireceksiniz' Parası olmayan ne yapsın? Parası olan aileler alıyorlar çocuklarına kıyafeti çıkıyorlar gösteri yapıyorlar. Parası olmayanlar da böyle boynunu büküp izliyor. Yazık günah değil mi? Verin çocukların eline Türk bayrağı bir tane okul kıyafetleriyle çıksınlar. Gönüllerince eğlensinler. Bunları çocuklara yansıtmayın bari" şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bu paylaşım sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kullanıcı anneye destek verdi. Özellikle yorum bölümü, anne tarafından dile getirilen endişelere hak veren ve benzer duyguları paylaşan kullanıcılarla dolup taştı.

Sosyal medya kullanıcılarından biri, "Abla çok doğru konuşmuşsun" yorumunu yaparken, bir diğeri ise, "Doğru, herkesin alım gücü aynı değil" şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir