Davutoğlu Ağrı'da vatandaşla bir araya geldi: Hesap veren şeffaf belediyecilik sözü veriyorum

Davutoğlu Ağrı'da vatandaşla bir araya geldi: Hesap veren şeffaf belediyecilik sözü veriyorum

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da esnaf ziyaretinden sonra seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Davutoğlu, dürüst belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, "Size çok net taahhütlerimiz var. Murat Bey'le birlikte inşallah göreceksiniz her ay hesap veren şeffaf bir belediyecilik olacak. Belli zümrelerle işbirliği yapıp onlarla birlikte zenginleşen olmayacak" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ağrı'da ziyaretlerde bulundu. Davutoğlu, kentte esnafı ziyaret ettikten sonra Gelecek Partisi-Saadet Partisi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Vatandaşlara hitap eden Davutoğlu, dün gece kanaat önderleriyle bir araya geldiklerini söyledi.

'BELLİ ZÜMRELERLE İŞBİRLİĞİ OLMAYACAK'

Tertemiz bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirten Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Biz, Ağrı'da muhtarlık yapmış, Ağrı'nın tozunu toprağını yutmuş, Ağrılılarla sevinmiş, Ağrılılarla üzülmüş gerçekten Ağrı'nın içinde doğmuş, büyümüş ve siyaset yapmış ve bütün muhtarlara da başkanlık yapmış Murat Gök kardeşimizi size aday olarak getirdik. Tertemiz bir arkadaştır, halkın içindendir. Size çok net taahhütlerimiz var. Murat Bey'le birlikte inşallah göreceksiniz her ay hesap veren şeffaf bir belediyecilik olacak. Ağrı'nın oyunu alıp başka yerde sefa sürenler gibi olmayacak. Belli zümrelerle işbirliği yapıp onlarla birlikte zenginleşen olmayacak. Aksine şeffaf ve tertemiz bir yönetim olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN