Deniz Baykal yaşadıklarını ilk kez anlattı: Tüm bunların ötesinde bir dayanak arama ihtiyacımız var

Deniz Baykal yaşadıklarını ilk kez anlattı: Tüm bunların ötesinde bir dayanak arama ihtiyacımız var

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve Almanya'daki tedavisinin ardından Türkiye'ye dönen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında yaşadıklarıyla ilgili ilk kez konuştu.

CHP Milletvekili Deniz Baykal, katıldığı televizyon programında yaşadıklarını ilk kez anlattı. 

Baykal, şu ifadeleri kullandı;

''Yazları Antalya'da her sabah kulaç atmak, düzenli spor yapmak başlıca meşgalem oldu. Sağlıklı beslenmeye çalıştım. Sigara ve içki kullanmadım. Yani bir çeşit sağlık takıntısı içinde on yıllarımı geçirdim. Sonra çok ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kaldım. Kalp, beyin hepsi etkilendi. Şimdi onunla uğraşıyorum, mücadele ediyorum.

Bu kadar sağlık takıntısı olan birisi olarak bunca yıl yaşadıktan sonra, yürmeyi, oturmayı, kalkmayı yeniden keşfeder bir çalışma içindeyim. 

Elbette herkes sağlıklı beslenmeli, spor yapmalıdır. Ancka şunu söylemeliyiz ki, hiçbir şey ebedi değil. Her şey bir anda var bir anda yok. Hayatın bu geçicilik duygusunu içimize yerleştirmemiz lazım. Ne zenginlik ne mevki makam ne şan şöhret... Hiç birisinin bir kalıcılığı bir değeri yok!
Bütün bunların ötesinde bir dayanak arama ihtiyacımız var”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN