Dış görünüşünü beğenmeyen genç hemşire intihar etti

Dış görünüşünü beğenmeyen genç hemşire intihar etti

İzmir'de, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire olan Meral C., koluna ilaç enjekte ederek yaşamına son verdi. İntihar mektubu bırakan Meral C.'nin dış görünüşünü beğenmediği için bunalıma girdiğini yazdığı öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde, Bornova ilçesinde meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde hemşire olan Meral C.'nin işe gelmemesi üzerine arkadaşları telefonla aradı. Meral C.,'ye ulaşamayan arkadaşları meraklanarak ailesi ile bağlantı kurdu. Ailesinin de Meral C.'den haber alamaması üzerine meslektaşları durumu polise bildirdi.

İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU

Meral C.'nin yalnız yaşadığı evine giden polis ekipleri kapıyı çaldı, ancak açan olmadı. Polis ekipleri kapıyı kırarak girdikleri evde Meral C.'nin hareketsiz halde yattığını gördü. Yapılan kontrolde hemşirenin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemede Meral C.'nin koluna sıvı enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Evde yapılan aramada ise Meral C.'nin intihar mektubu bulundu. Hemşirenin dış görünüşünü beğenmediğini ve bu nedenle psikolojisinin etkilediğini yazdığı bildirildi.

Meral C.'nin cansız bedeni incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Acı haberi alan Meral C.'nin yakınları ise yasa boğuldu.

İZMİR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN