Ehliyet sınavında çıkmış sorular

Ehliyet sınavında çıkmış sorular

Ehliyet sınavında çıkmış sorular merak ediliyor, araştırılıyor. Çünkü binlerce sürücü adayı bugün ehliyet almak için sınava girecek. Ehliyet sınavında çıkmış soruları öğrenmek isteyen adaylar internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Ehliyet sınavı saat kaçta, ne zaman? Ehliyet sınavında çıkmış sorular ve tüm detaylar haberimizde...

Ehliyet sınavında çıkmış sorular bugünlerde sıkça araştırılıyor. Çünkü Milli Eğitim Bakanlığı, 2018 yılının beşinci ehliyet sınavını düzenleyecek. Ehliyet sınavında çıkmış sorularla ilgili araştırma yapan binlerce sürücü adayı MEB tarafından açıklanan ve internette yayınlanan sorulara ulaşmaya çalışıyor. Ehliyet sınavında çıkmış soruları ve diğer detayları sizin için derledik.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2018 yılının beşinci ehliyet sınavını düzenleyecek. MEB ehliyet sınav soruları her yıl yapılan sınavlarda benzerlik göstermektedir. Sürücü adayları Geçmiş ehliyet sınav sorularını çözerek deneyim kazanmaktadır. Ayrıca psikolojik olarak sınava hazırlanmakta geçmiş soruları çözmekten geçmektedir. Bu nedenle Ehliyet sınavında çıkmış sorular sıkça araştırılan bir konu...

 18-12/22/81-1545463690.jpg

Ehliyet teori sınavlarında ilk yardım ve sağlık bilgisi testinden 12, trafik ve çevre bilgisi dersinden 23, motor ve araç tekniği bilgisinden 9, trafik adabı dersinden 6 olmak üzere sürücü adaylarına 50 soru yöneltiliyor.

2018/MTSKS-5, 22 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Yazılı sınavdan geçer puan alan adaylar, uygulamalı yapılan direksiyon sınavına katılmaya hak kazanacaklar.


Yazılı sınavdan geçer puan alan adaylar, uygulamalı yapılan direksiyon sınavına katılmaya hak kazanacaklar. Sınav esnasında sürücü adayına, direksiyon kursu veren eğitmen ve MEB’in görevlendirdiği iki görevli eşlik etmektedir. Yaklaşık 5-10 dakika kadar süren direksiyon testinden sonra sürücü adayının aracı doğru park etme kabiliyetine bakılacaktır.

Geçmiş dönemdeki ehliyet sınavlarında çıkmış sorulara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz...

İşte 04 Ağustos 2018 Tarihinde Yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları (Ehliyet sınavında çıkmış sorular)

K Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

L Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

M Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

N Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

21 Nisan 2018 Tarihinde Yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soru ve Cevap Anahtarları (Ehliyet sınavında çıkmış sorular)

K Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

L Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

M Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

N Kitapçığı Soru ve Cevap Anahtarları için tıklayınız

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN