Emeklilere şimdiden hayırlı olsun! Artık cebinizden 1 lira çıkmayacak! O işlem ücretsiz oldu

Emeklilere şimdiden hayırlı olsun! Artık cebinizden 1 lira çıkmayacak! O işlem ücretsiz oldu

Emekli vatandaşlar için müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Temmuz ayında yapılacak zam ve refah payı beklentisi içinde olan emeklilere, 2024 yılında sunulacak çeşitli sosyal yardımlar da yavaş yavaş açıklanıyor. Bu desteklerden biri de Aksaray Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz kuaför hizmeti oldu. Şimdiden hayırlı olsun!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, emekli vatandaşlara yönelik olarak daha önce vaat ettiği ücretsiz kuaför hizmetinin bugünden itibaren başladığını duyurdu. Aksaray Belediyesi’ne ait dinlenme evi bahçesinde bulunan kuaför salonu, emekli vatandaşlara kapılarını ardına kadar açtı. Emekliler, bu salonlarda saç kesimi ve diğer kuaför hizmetlerini ücretsiz olarak alabilecekler.

Salon, hafta içi her gün sabah 08.00’den itibaren hizmet vermeye başlayacak ve gün boyu açık olacak. Talep durumuna göre, hizmetler cumartesi günleri de devam edebilecek. Başkan Dinçer, yaptığı açıklamada, Aksaray Belediyesi’nin tüm kent sakinlerine yönelik sosyal hizmetler sunmaya devam edeceğini belirtti.

img-5593.png

Bu yeni uygulama, emeklilerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan geniş çaplı bir destek paketinin parçası. Paket kapsamında, maaş dışında geliri ve mülkü olmayan emeklilere elektrik, doğal gaz ve su faturaları desteği gibi yardımlar da sağlanacak. Ayrıca, emekli kartları üzerinden gıda faturası desteği de verilecek.

Emeklilere sağlanan bu tür destekler, özellikle ekonomik zorluklar içinde daha rahat bir yaşam sürmelerine olanak tanıyacak ve sosyal refahlarını artıracak önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN