En iyi Kurban Bayramı mesajları - Kısa, uzun, anlamlı ve resimli

En iyi Kurban Bayramı mesajları - Kısa, uzun, anlamlı ve resimli

En iyi Kurban Bayramı mesajları - Kısa, uzun, anlamlı ve resimli mesajlar araştırılıyor. Müslümanlar Kurban Bayramı ve Arefe Günü dolayısıyla "Bayramın kutlu olsun" mesajlarını daha anlamlı hale getirecek mesajlar arıyor. Haberimizden WhatsApp ve SMS yolu ile sevdiklerinize iletebileceğiniz en iyi Kurban Bayramı mesajlarına ulaşabilirsiniz.

En iyi Kurban Bayramı mesajları - Kısa, uzun, anlamlı ve resimli mesajlar haberimizde. Kurban Bayramı ve Arefe Gününde sevdiklerine bayram mesajı gönderecek olanlar "Bayramın kutlu olsun" mesajlarını daha anlamlı hale getirecek sözler araştırıyor.

İşte WhatsApp ve SMS yolu ile sevdiklerinize iletebileceğiniz en iyi Kurban Bayramı mesajları...

EN İYİ KURBAN BAYRAMI MESAJLARI - ANLAMLI, KISA, UZUN, RESİMLİ

“O halde Rabbin için namaz kıl ve kurban kes.” emri ilahisi ile kesmiş olduğunuz kurbanları Rabbim kabul etsin. Bayramınız mübarek olsun. 

(Kurbanlarınızı gönül hoşluğuyla kesin! Çünkü hiçbir Müslüman yoktur ki, kurbanını kıbleye döndürüp kessin de, bunun kanı, boynuzu, yünü, her şeyi kıyamette kendi mizanına konan sevabı olmasın!) [Deylemi]

(Hâli vakti yerinde olup da kurban kesmeyen, namaz kıldığımız yere gelmesin!) [Hâkim] (Kurbanın postunun her kılına ve her parçasına bir sevab vardır.)[Hakim]

(Kurbanlarınız semiz olsun. Onlar Sıratta bineklerinizdir.) [Zâd-ül mukvin]

19-08/10/kurban.jpg

(Sevab umarak kurban kesen, Cehennemden korunur.) [Taberani] (Kurban bayramında yapılan amellerden Allahü teâlâ katında kurban kesmekten daha kıymetlisi yoktur. Daha kanı yere düşmeden Allahü teâlâ, onu muhafaza eder. Onunla nefsinizi tezkiye edin, onu seve seve kesin!) [Tirmizi]

(Kurbanın derisindeki her tüy sayısınca size sevab vardır. Kanının her damlası kadar mükâfat vardır. O sizin mizanınıza konacaktır. Müjdeler olsun!) [İbni Mace]

(Kesilen kurban, Kıyamette, etiyle, kanıyla 70 kat büyüyerek mizana konur.) [İsfehani]

(Kurbanların en hayırlısı boynuzlu koçtur.) [İbni Mace]

(Ya Fatıma, kurbanının yanına git! Kesilirken orada bulun! Kurbanının yere akacak ilk kan damlasıyla, geçmiş günahların affedilir.) [İ. Hibban]

19-08/10/kurban-2.jpg

Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah(c.c) tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar..

Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.

19-08/10/kurban-6.jpg

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize…Kurban Bayramında olduğu gibi…

“Hesap gününde, Kulum Ben senden razıyım, gir cennetime” denildiği o gerçek bayrama kavuşmanızı diler, Kurban Bayramınızı kutlarım. Bayramınız mübarek olsun.

Bayramlar duaların kabul edildiği makbul günlerdir. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirirken edeceğiniz dualara bizleri de katmanızı diler, bayramınızı kutlarım. Bayramınız mübarek olsun.

 19-08/10/kurban-5.jpg 

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.

Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar. Kurban bayramınız mübarek olsun.

19-08/10/kurban-4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN