Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı

Erzurum, Erzincan, Kars, Tunceli ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 il saat verip uyarıda bulundu. Öğleden önce Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri, öğle saatlerinden itibaren ise Iğdır, Ağrı, Erzincan ile Tunceli'de aralıklarla kuvvetli yağış etkili olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7 ilde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı açıklandı.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve çok bulutlu olması beklenen beklenen bölgede, öğleden önce Erzurum'un kuzey kesimlerinin yanı sıra Kars ve Ardahan çevreleri, öğle saatlerinden itibaren ise Iğdır, Ağrı, Erzincan ile Tunceli'de aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacak.

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede rüzgar güneybatı ve kuzeydoğudan hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

Bölgede, gece en düşük hava sıcaklıkları Kars'ta 8, Erzurum'da 9, Ağrı ve Ardahan'da 10, Erzincan'da 15, Tunceli'de 16 ve Iğdır'da 18 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklıkların da Iğdır'da 34, Tunceli'de 31, Erzincan'da 30, Ağrı'da 27, Kars'ta 26, Erzurum'da 25 ve Ardahan'da 23 derece olması öngörülüyor.

ERZURUM/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN