Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'dan Trabzonlular açıklaması

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'dan Trabzonlular açıklaması

Ekrem İmamoğlu ile ilgili sosyal medyada "Trabzonlular ve Rum benzetmesi" olarak yayılan konuşmalarına açıklık getiren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Trabzonlular bizimdir, Bizim için her yer Trabzon" ifadelerini kullandı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, katıldığı bir iftar programında Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasına Yunan ve Rumların sevindiğini söyledi. Ardından İmamoğlu'nun memleketini sorması ise sosyal medyada "Trabzonlular ve Rumlar benzetmesi" şeklinde yayıldı ve büyük tepkilere neden oldu. 

BİZİM İÇİN HER YER TRABZON

Konuya ilişkin açıklama yapan Göksu, konuşmasında Trabzonlulara Rum dediği iddialarını yalanladı. Sosyal medya üzerinden algı operasyonu yapıldığını söyleyen Göksu, "Konuşmamda Trabzonlu kardeşlerimizi ima eden bir ifade kullanmadım. Biz Trabzon'uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baş tacımız. Bizim için her yer Trabzon, bunu herkes böyle bilsin." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN