Esenyurt'taki kadın cinayetini 'kötü koku' ortaya çıkardı

Esenyurt'taki kadın cinayetini 'kötü koku' ortaya çıkardı

Esenyurt'ta 'kötü koku' ihbarı üzerine bir eve giren polis ekipleri, vahşice öldürülmüş bir kadın cesedi bulundu. Eşi Elif Özden Uzun'u ellerini bağlayıp katleden daha sonra da yatak odasına kilitleyen cani koca Erhan Uzun'un evdeki kızına "Annen hasta odaya girme sana da bulaşır" dediği ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt'ta kötü kokular gelen eve giren polis ekipleri, vahşice öldürülmüş bir kadına ait ceset buldu. Olay, İncirtepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 10 yıldır evli olan güvenlik görevlisi Elif Özden Uzun (29) ve marangoz eşi Erhan Uzun (29) bir süredir bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Elif Özden Uzun'un mesai arkadaşı bir süredir işe gelmemesi üzerine merak etti.

"ANNEN HASTA ODAYA GİRME SANA DA BULAŞIR"

Mesai arkadaşı saat 10.30 sıralarında Uzun'un evine kontrol etmeye gitti. Kapıyı Uzun'un 8 yaşındaki kızı S. açtı. Durumdan şüphelenen mesai arkadaşı Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Eve giden polisler, kadının vücudunda kesikler ve kan izleri olduğunu, ellerinin ise bağlı olduğunu gördü.

Ekiplerin konuştuğu küçük kız, babasının kendisine "Annen hasta odaya girme sakın sana da bulaşır" dediğini söyledi. Olayın yaşandığı mahallede bulunan bir vatandaş yaşananları aktarırken, polis kaçan şüpheliyi arıyor.

İSTANBUL/AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN