Eyüpsultan'da facianın eşiğinden dönüldü

Eyüpsultan'da facianın eşiğinden dönüldü

Eyüpsultan'da özel halk otobüsüyle kamyonetin çarpışmasıyla facianın eşiğinden dönüldü. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kaza çevrede bulunan güvenlik kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Eyüpsultan’da hızlı bir şekilde kavşağa giren özel halk otobüsü ve kamyonet çapıştı. Çarpışmanın etkisiyle özel halk otobüsünün camı buz gibi dağılırken, kamyonet ise yola savruldu. İçinde yolcuların olduğu özel halk otobüsü şoförünün ani fren yapmasıyla facianın eşiğinden dönüldü.

YÜREKLER AĞZA GELDİ

Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, yolcuların yürekleri ağzına geldi. Özel halk otobüsüyle kamyonetin çarpıştığı kaza kamerada Yaşanan kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

17-12/23/8566217.jpg

Görüntülerde, iki aracında aynı anda yola girdiği ve çarpıştığı görülüyor. Kamyonet yolda savrulurken otobüsün ön kaportası ve camı dağılıyor.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN