Güneş Yıldıztan ailesi tarafından ormanlık arazide öldürülmüş! Kocaeli'de töre cinayeti... 26 kişi gözaltında

Güneş Yıldıztan ailesi tarafından ormanlık arazide öldürülmüş! Kocaeli'de töre cinayeti... 26 kişi gözaltında

Kocaeli'de 2017 yılından bu yana haber alınamayan evli ve 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Güneş Yıldıztan'ın ailesi tarafından ormanlık arazide öldürüldüğü tespit edildi. Güneş daha önce eşi tarafından şiddete uğramış ve ıslah evine yerleştirilmişti. Olaya ilişkin 26 kişi adliyeye sevk edilirken, Güneş'in cesedine ise ulaşılmadı.

Kocaeli'de 2017 yılından beri haber alınamayan evli ve 4 çocuk annesi 27 yaşındaki Güneş Yıldıztan'ın ailesi tarafından katledildi. Kadının aile meclisinde alınan infaz kararının ardından eşi, eşinin kardeşleri ve amca oğulları tarafından ormanlık alana götürülerek öldürüldüğü tespit edildi.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN SIĞINMA EVİNE YERLEŞTİRİLMİŞ

2017 yılında Güneş Yıldıztan, verdiği bir ifadede eşi Nihat Yıldıztan’ın kendisini dövdüğünü belirterek şikayetçi oldu. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından Güneş Yıldıztan, kadın sığınma evine yerleştirildi. Güneş Yıldıztan bir süre kaldığı sığınma evinden ayrıldı. Çeşitli yerlerde konaklayan Güneş Yıldıztan'dan daha sonra haber alınamadı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güneş Yıldıztan’ın 7 yıldır hiçbir yaşam belirtisi göstermemesi üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı. 50’nin üzerinde kişinin ifadesine başvuruldu.

yeni-proje-1.jpg
Güneş'i katleden aile üyeleri adliyeye sevk edilid

26 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Yaklaşık 4 aylık teknik ve fiziki tabinin ardından Güneş Yıldıztan’ın cinayete kurban gittiği belirledi. Harekete geçen ekipler Kocaeli merkezli İstanbul ve Van’daki eş zamanlı operasyonlarda 26 kişiyi gözaltına alındı. Nihat Y., S.Y, M.Y, B.Y, F.Y, O.Y., A.Y, S.Y, Z.Y, B.Y, M.Y, ve M.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından cinayet, cinayeti azmettirme ve cinayete iştirak suçlarıyla Körfez Adliyesine sevk edildi.

yeni-proje-2-002.jpg

GÜNEŞ YILDIZTAN'IN CESEDİNE ULAŞILAMADI

Güneş Yıldıztan’ın sığınma evinden çıktığı süreçte eşinin yakınları ve aile fertleri tarafından yakalanarak Körfez ilçesi İlimtepe bölgesine götürüldüğü öğrenildi.

Yıldıztan’ın, eşi, kardeşleri ve amca oğulları tarafından ormanlık alanda öldürüldüğü tespit edildi. 7 yıllık süreçte kimsenin ’kayıp müracaatı’ yapmadığı aktarıldı. Yıldıztan’ın cesedine ise ulaşılamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN