HDP'nin 4. Olağan Büyük Kongresi yarın

HDP'nin 4. Olağan Büyük Kongresi yarın

HDP'nin 4. Olağan Büyük Kongresi yarın yapılacak. HDP Batman Milletvekili Tiryaki, "cesaretle ve umutla geleceğe yürüyoruz" ana temalı kongre için gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını bildirdi.

HDP Batman Milletvekili Mehmet Tiryaki, Ankara Spor Salonu'nda yapılacak kongreye hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere düzenlediği basın toplantısında, alınan güvenlik önlemlerine değindi.

Bu çerçevede Ankara Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleriyle toplantılar yaptıklarını belirten Mehmet Tiryaki, "Emniyet Müdürlüğü aldığı önlemleri paylaştı. Biz de bir dizi önerimizi sunduk. Büyük oranda mutabakata vardık. Gerekli güvenlik önlemlerinin tamamının alındığını söyleyebilirim." dedi.

EN AZ 30 BİN KİŞİ KATILACAK

Kongreye yurt içi ve dışından davetlilerin de katılacağını ifade eden Tiryaki, "Yurt içinden büyükelçiliklerin tamamına davetiye gönderdik. Başta AB üyesi ülkeler olmak üzere önemli bir bölümünün de temsilcileriyle burada olacağını düşünüyoruz." diye konuştu.

Mehmet Tiryaki, kongreye en az 30 bin kişinin katılacağını düşündüklerini kaydetti.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN