Hediye gelen çaydanlığı aldı hayatı karardı: 50 yıllık evini çaydanlık yüzünden kaybetti!

Hediye gelen çaydanlığı aldı hayatı karardı: 50 yıllık evini çaydanlık yüzünden kaybetti!

Ümraniye’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hediye gelen çaydanlığı aldığına bin pişman oldu! 10 yıl önce yaptığı bir hata yüzünden evinden oldu. Hediye edilen çaydanlıkla hayatı karardı, 50 yıllık evini çaydanlık yüzünden kaybetti...

Ümraniye'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yıllar önce evini satmak için internetten ilan veren 77 yaşındaki Mehmet Kaya, bir çaydanlık yüzünden evsiz kaldı. 50 yıllık evi bir çaydanlık yüzünden gitti.

Ümraniye’de yaşayan 77 yaşındaki Mehmet Kaya, internet üzerinden evini satışa çıkardı. Ancak evini almak istediğini söyleyen bir dolandırıcı, Kaya'ya hediye çaydanlık gönderdi. Kargoyla gelen çaydanlığı teslim alan Kaya, teslim aldığına dair attığı imza ile 48 yıllık evinden oldu.

KARGO KAĞIDINI DEĞİL, SENET İMZALAMIŞ

Hediye gelen çaydanlık 48 yıllık evine mal oldu

İnternet üzerinden evini satışa çıkaran Mehmet Kaya, verdiği ilan üzerine kendisine ulaşan bir kişiyle anlaşmaya vardı. Evi almak isteyen kişi, Kaya'ya çaydanlık hediye etti. Ancak çaydanlığı teslim alan Kaya, verilen kağıda imza atarak evini kaybetti. Çünkü imzaladığı kağıt, aslında bir senetti ve Kaya, evinin tapusunu kaybetti.

Sahte kargocudan çaydanlığı teslim alan Mehmet Kaya, olayı fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Kaya'nın kapısına gelen kargocunun sahte olduğu ve imzaladığı kağıdın senet olduğu ortaya çıktı.

10 YILDIR EVİNİN TAPUSUNU ALAMIYOR

Dolandırıldıktan sonra evi icralık olan ve kendisine çıkarılan vergi borcu için 10 yıldır hukuk mücadelesi veren Mehmet Kaya, davayı kazandı ancak 10 yıldır evinin tapusunu alamıyor.

Konuyla ilgili konuşan Mehmet Kaya, "2013 yılında evime internet üzerinden satışa çıkardım. İlanı görerek bizimle iletişime geçen kişiyle 480 bin Lira'ya anlaştık. Bu şahıs beni çok sevdiğini söyleyerek eşime çaydanlık hediye göndereceğini söyledi. Biz de kıramadık tamam dedik. Sahte kargocuyla kapımıza gelen çaydanlığı teslim almak için kağıda imza attık meğerse biz 189 bin liralık senete imza atmışız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN