İlginç kaza! Motosikletine çarpan kişi annesi çıktı

İstanbul Beşiktaş'ta trafikle ilerleyen motosikletliye arkadan gelen otomobil çarptı. Başka bir motosiklet sürücüsünün "İyi misin?" sorusunu motosikletli "Annem zaten, paylaş ağabey, rezillik gördün mü?" diyerek yanıtladı. Yaşanan ilginç anlar motosikletlinin kask kamerasına anbean yansıdı.

Kabataş'ta ilginç bir kaza yaşandı. Trafikte ilerleyen bir sürücü, önünde oğlunun kullandığı motosiklete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle fren yaparak duran motosikletli genci gören bir başka motosikletli, “İyi misin?” diyerek gencin durumunu sordu.

ppuuuuu.jpg

'ANNEM ZATEN, PAYLAŞ AĞABEY'

Motosiklet sürücüsü gülerek “Annem zaten, paylaş ağabey, rezillik gördün mü?” dedi.

'ANNEN DE OLSA VURUYORMUŞ'

Yardıma gelen motosikletlinin, “Ama kaskını bağla bak. Annen de olsa vuruyormuş bak” sözleri üzerine kaskını bağlayan genç aynı anda babası arayınca 'hissetti galiba' dedi. Yaşanan ilginç anlar motosikletlinin kask kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN