İlker Başbuğ İmamoğlu'nu ziyaret etti

İlker Başbuğ İmamoğlu'nu ziyaret etti

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ, İBB Başkanı İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti. İmamoğlu, Başbuğ'a teşekkür ederek "Dünden bugüne ülkemizin güvenliği ve huzuru için emek veren her kademedeki silahlı kuvvetler görevlilerimize minnettarız." dedi.

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ, 31 Mart seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından Başbuğ'a ziyareti için teşekkür ederek "Dünden bugüne ülkemizin güvenliği ve huzuru için emek veren her kademedeki silahlı kuvvetler görevlilerimize minnettarız." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Eski Genelkurmay Başkanımız İlker Başbuğ’a ziyaretleri için teşekkür ederim. Dünden bugüne ülkemizin güvenliği ve huzuru için emek veren her kademedeki silahlı kuvvetler görevlilerimize minnettarız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN