İşe girdi bir saat sonra ustasını soydu

İşe girdi bir saat sonra ustasını soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Seyhan ilçesindeki bir döner restoranında meydana geldi. Restorana gelerek iş yeri sahibine kendisini 'Emre' olarak tanıtan bir genç, paraya ihtiyacı olduğunu belirterek restoranda çalışmak istediğini söyledi. Gence olumlu yanıt veren iş yeri sahibi ise deneme süresi tanıyarak gence restoranda komi olarak çalışabileceğini söyledi.

300 LİRA ÇALDI

İşe başlayalı henüz bir saat bile olmayan genç, ilk iş olarak restoranın deposuna girerek iş arkadaşlarının günlük kıyafetlerinin ceplerini kontrol etti. Daha sonra depoda bir poşet bulan genç, ustası Vedat Orhan'a ait olan 300 TL parayı çaldıktan sonra sırra kadem bastı.

MESAİ SONRASI FAR ETTİ

Mesai sonucu parasının çalındığını fark eden Vedat Orhan, güvenlik kameralarını izledikten sonra hırsızın işe yeni başlayan komi olduğunu fark ederek durumu polise haber verdi. Hırsızın yakalanması için polisin yaptığı çalışma devam ediyor.

ADANA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN