İstanbul Havalimanı'nda rüzgar engeli: Uçaklar Çorlu'ya yönlendirildi

İstanbul Havalimanı'nda rüzgar engeli: Uçaklar Çorlu'ya yönlendirildi

İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak isteyen bazı uçakların, rüzgar engeli nedeniyle havada tur atmak zorunda kaldığı belirtildi. THY’nin Basel, Bremen, Marsilya, Berlin, Elazığ ve Edremit'ten İstanbul'a gelen uçakları Çorlu Havalimanı'na yönlendirildi.

Yeni açılan İstanbul Havalimanı’nda bugün hava koşulları nedeniyle sorun yaşandı ve bazı uçaklar iniş yapamayarak havada uzun süre tur atmak zorunda kaldı. THY’nin Basel, Bremen, Marsilya, Berlin, Elazığ ve Edremit'ten İstanbul'a gelen uçakları Tekirdağ'daki Çorlu Havalimanı’na yönlendirildiği belirtildi.

Hava koşullarının düzelmesi ile inişler kısmen normale dönse de, çok sayıda uçak Tekirdağ-Çorlu Havalimanı’na yönlendirildi. Uçuş takibi sitesi Flightradar’a göre, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yönlendirilen uçaklar da oldu.

SEKİZ UÇAK ÇORLU'YA İNMEK ZORUNDA KALDI

Flightradar’daki verilere göre, 15.00-16.25 saatleri arasında THY’nin Berlin, Basel, Riga, Göteborg, Bremen, Edremit, Marsilya, ve Elazığ’dan gelen uçakları Tekirdağ-Çorlu Havalimanı’na indi.

Airporthaber ise THY’nin TK2325 sefer sayılı İzmir-IST seferini yapan uçağının ise İzmir’e geri döndüğünü aktardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN