İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul'da sağanak yağış uyarısı geldi

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul'da sağanak yağış uyarısı geldi

"İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?" sorusu sağanak yağışla uyanan İstanbulluların en fazla merak ettiği konulardan biri oldu. Meteoroloji yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlarla ilgili uyarılarda bulunurken İstanbul'da sağanak yağışın akşam saatlerinde sona ereceğini açıkladı. İşte "Bugün İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?" sorusunun yanıtı ve 5 günlük hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul başta olmak üzere pekçok il için sondakika sağanak yağış uyarısında bulundu. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Günün beklenen değerlerini duyuran MGM, sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağını duyurdu. İstanbul hava durumu hakkında da saatlik bilgi verdi.

Sıcaklıkların arttığı Temmuz ayında "Bugün hava nasıl olacak?, İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?, İstanbul'da sağanak ne zaman duracak?" Bu soruların yanıtı ve diğer detaylar haberimizde...

İSTANBUL SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ

19-07/11/istanbul-saatlik-tahmin.jpg

METEOROLOJİ: İSTANBUL BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK İLDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

MGM'nin duyurusunda İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Meteoroloji'den yayınlanan rapora ve 5 günlük hava durumu tahminine haberin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Isparta, Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara, Batı Karadeniz ile Samsun'un batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Marmara, Batı Karadeniz ile Samsun'un batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

METEOROLOJİDEN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

19-07/11/hava-durumu.jpg

12 TEMMUZ CUMA HAVA DURUMU

19-07/11/12-temmuz.jpg

13 TEMMUZ CUMARTESİ HAVA DURUMU

19-07/11/13-temmuz-1562837934.jpg

14 TEMMUZ PAZAR HAVA DURUMU

19-07/11/14-temmuz.jpg

15 TEMMUZ HAVA DURUMU

19-07/11/15-temmuz-hava-durumu.jpg

16 TEMMUZ HAVA DURUMU

19-07/11/16-temmuz-hava-durumu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN