İstanbul'da yollar, bayramın ikinci gününde de boş kaldı

İstanbul'da yollar, bayramın ikinci gününde de boş kaldı

Tatilcilerin terk ettiği İstanbul'da yollar bayramın ikinci gününde de boş kaldı. Pazartesi günleri yoğun trafiğin yaşandığı İstanbul'da saat 10.00 itibariyle doluluk oranı yüzde 4 olarak ölçüldü.

Kurban Bayramı öncesinde yüzde 54'lere varan trafik doluluk oranı ölçülen İstanbul'da trafik sıkışıklığından eser kalmadı.

Bir çok İstanbullunun tatil yörelerine yada memleketlerine gitmesinin ardından bayramın ilk günü yüzde 25'lere kadar düşen trafik doluluk oranındaki düşüş bayramın ikinci gününde de sürdü. Trafik doluluk oranı sabah saat 10.00 itibariyle yüzde 4 olarak ölçüldü.

19-08/12/ebwv83nxsaawdyq.jpg

Bayram öncesinde yoğun trafik sıkışıklığının yaşandığı, kıta değiştirmenin neredeyse saatleri aldığı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de oldukça rahat bir trafik vardı. Araçlar alışık olduğumuz pazartesi trafiğinin aksine rahatlıkla kıta değiştirdi.

19-08/12/trafikte-bayram-rahatligi_4101_dhaphoto3.jpg

Ancak öğleden sonra bayram ziyareti ya da gezmeye çıkacakların sayısının artmasıyla trafik yoğunluğunun artması bekleniyor.

AJANSLAR

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN