İstanbul'un göbeğinde şok baskın: Uyuşturucu serasına çevirmişler

İstanbul'un göbeğinde şok baskın: Uyuşturucu serasına çevirmişler

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir apartmanın arka bahçesine yapılan baskında, uyuşturucu serası ortaya çıktı. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş’ta uyuşturucu madde yetiştirildiği istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Polis, Beşiktaş'ın Arnavutköy semtinde müstakil bir eve 16 Mart’ta düzenlediği operasyonda B.A. adlı şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

UYUŞTURUCU SERASINA ÇEVİRMİŞLER

Güvenlik güçleri, yapılan baskında evin bahçesinin uyuşturucu serasına çevrildiğini belirledi.

18-04/04/aw352959_03.jpg

Evde yapılan aramalarda 120 kök Hint keneviri, 6 kilo satışa hazır esrar, 10 adet aydınlatma paneli, 9 adet elektrik düzenleyici, 15 ayrı vantilatör ve 1 adet reflektör ile uyuşturucu madde imalatı için kurulan düzenekler ele geçirildi. 

18-04/04/aw352959_04.jpg

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yakalanan B.A., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' ve 'uyuşturucu madde imal etmek' suçlarından emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18-04/04/aw352959_02.jpg

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN