İYİ Parti'de Mehmet Fatih Şeker'in istifası bilmeceye dönüştü

İYİ Parti'de Mehmet Fatih Şeker'in istifası bilmeceye dönüştü

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker'in partisinden istifa etti. Partililerin olduğu WhatsApp grubundan attığı mesaj ile veda eden Şeker, daha sonra telefonunu kapattı. İstifa resmiyet kazanmazken Meral Akşener'in "Hiçbir gerekçe göstermeden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir" dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Fatih Mehmet Şeker'in partisinden istifa ettiği iddia edildi. Şeker, partililerin olduğu belirtilen WhatsApp grubuna attığı mesajda “Cümleten Allahaısmarladık. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı. 

Dün İYİ Parti’de olağanüstü kurultayın tamamlanmasının ardından tüm il başkanlarının yeniden yapılanma gerekçesiyle istifa etmeleri istenmişti. Şeker'in istifa iddiasının bu talebin ardından gelmesi dikkat çekti.

Şeker, Meral Akşener'in önsözünü yazdığı "İyi Türkiye" adlı bir kitaba imza atmıştı.

Ancak, Şeker'in istifası mesajın ortaya çıkmasından sonra telefonunu kapattığı için netlik kazanmadı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise "Hiçbir gerekçe göstermeden istifa ediyorsa, milletvekilliğinden de istifa etmesi gerekir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN