İzmir'de evlat vahşeti! 79 yaşındaki annesini kabloyla boğarak öldürdü

İzmir'de evlat vahşeti! 79 yaşındaki annesini kabloyla boğarak öldürdü

İzmir Bayraklı'da yaşayan Ali Rıza T. aynı evde yaşadığı 79 yaşındaki annesini Sevdiye T.'yi kablo ile boğarak katletti. Vahşet, anne ile oğlundan haber alınmaması üzerine polisin eve gitmesi ile ortaya çıktı. Annesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Ali Rıza T. ilk ifadesinde, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozulduğunu, bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Gümüşpala Mahallesi'nde oğlu Ali Rıza T. (47) ile yaşayan 79 yaşındaki Sevdiye T'den haber alamayan yakınları eve gitti. Kapının açılmaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, anne ile oğlunu yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Sevdiye T'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Bileklerinde ve boynunda kesi izi olan Ali Rıza T. ise ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Sevdiye T'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. 

Hastanede tedavi altına alınan Ali Rıza T'nin polise verdiği ilk ifadesinde, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozulduğunu, annesini kablo ile boğduğunu, ardından da çok sayıda ilaç içtikten sonra bileklerini ve boynunu keserek intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

İZMİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN